• Pasi

Suomen pelimuseota tukemaan!

Päivitetty: tammi 7

Tampereelle puuhataan peliaiheista museota, jonka keväällä julkaistun promootiovideon taustalla näytti pyörivän ei enempää eikä vähempää kuin 80-luvulla ohjelmoimani Suomessa kaupallisesti julkaistu tietokonepeli. Vanhempien harrastajien ehkä ristiriitaisinkin tuntein muistama.

Mikä kunnia. Päätinkin ottaa yhteyttä museon FB-sivujen kautta, jotta voisin lahjoittaa kokoelmiin peliin liittyvää materiaalia. Täytyy käydä uudelleen pelin master-lerput ja muu vielä tallella oleva tavara läpi ja katsoa löytyisikö mitään näyttelykelpoista museoon.

Upottaisin videon tähän suoraan katseltavaksi, mutta Wix ei näytä tukevan Facebook-videoiden upotusta. Duh. On tyytyminen kuvakaappaukseen ja linkitykseen hankkeen joukkorahoitussivulle, sekä FB-sivulle.

suomenpelimusoevideo_edited.png

Ja toivotetaan kaikki Suomen peliharrastajat tukemaan tätä mainiota hanketta!

18 katselukertaa