top of page
  • Pasi

Little Knight Arthur Commodore 64 -pelin kasettijulkaisu!

Päivitetty: 7. tammik. 2021

Hienoja uutisia pari päivää sitten Puolasta, Commodore käyttäjien lehdeltä nimeltä K&A plus.

Kahden pelin kasettijulkaisu, joka sisältää peräti kaksi Commodore 64 peliä, Erik Hooijmeijerin Fire Breathin sekä oman pelini Little Knight Arthurin, pitäisi olla saatavilla joulukuussa: http://ka-plus.pl/en/upcoming/

Julkaisusta kertoi äskettäin myös Indie Retro News: http://www.indieretronews.com/2018/11/fire-breath-little-knight-arthur.html

Joulun odotus valtaa mielen ja sydäntä lämmittää nähdä Little Knight Arthurin pääsevän pelikasetille! Kannattaa käydä vilkaisemassa K&A plus:in sivuja ja kenties pitää kiirettä, jos aikoo tilata nämä vanhan koulukunnan ammoin tehdyt sekä uudelleen henkiin herätetyt Commodore 64 -pelit 26 ja 32 vuoden jälkeen niiden syntymisestä. Tietääkseni kumpaakaan peliä ei ole tätä aiemmin fyysisellä tallennusmedialla julkaistu.

-- Pasi

JK. K&A plus on myös vihjaillut Deluxe Box versiosta maukkaine extroineen... seurataanpa tilannetta!

JK2. Jälkimmäinen osa kaksiosaisesta blogikirjoituksestani kuinka rakensin Little Knight Arthurin omatekoiseen käsipelikonsoliin odottaa vieläkin paria vapaata päivää videoiden tekemiseksi loppuun. Työrintamalla on ollut viimeiset puoli vuotta todella kiireiltä kehittäessäni uutta versiota yhdestä Suomen suosituimmista uutissovelluksista iOSille. No joo, tiedän, ei se ole mikään kunnollinen syy... Joululomalla toivottavasti se pari harrastelupäivää jää vapaaksi ja pääsen vihdoin julkaisemaan kakkososan.

--64 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page