top of page
  • Pasi

Phat Pocket Arcade - Sehän pelittää

Päivitetty: 7. tammik. 2021

Kuukaudet vierivät eikä näkyvää edistystä... mutta tässäpä viimein eka julkinen demo taskupelikonsolistani. Olin tekemässä sarjaa videoita siitä miten tämän ohjelmistot on viritetty, mutta kun sain viimein 3D-tulostetut osaset kasaan en malttanut olla tekemättä tätä pientä esittelyvideota ensin. Jos tykkäsit videosta ja tiedät kavereitasi kiinnostavan tällaisten rakentelu, jaappa se tai blogini osoite.

Jatkan teko-ohjeiden parissa aivan lähiaikoina, tällä kertaa videoituina, joten tekemiseen uusintaottoineen menee jonkin verran aikaa. Mutta tulossa ovat, kaikki oleelliset vaiheet pelin asentamiseksi käyttökuntoon käyttämilläni komponenteilla.

--31 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page